.

nl | fr

Onze 15 tentoonstellingsruimten

De ateliers Kasba & K2

Kasba & K2

Van 8 tot 30 mei.

 

In het atelier Kasba :

Gravuren tentoonstelling van Jean Coulon en gravuren van het atelier "Plein Vent" : Jean-Pierre Lipit, Laurence Léonard, Maude Richard, Jean-Yves Gerday, Jérôme Gréthen, Elisabeth Bronitz, Jocelyne Louckx, Jacques Jeuniaux et Paul Dumon.

 

Van donderdag tot zondag van 11 tot 17u.

 

Vernissage op vrijdag 7 mei vanaf 18u.

Concert op zaterdag 8 mei te 15 u.

 

In het atelier K2 :

Schilderij tentoonstelling : Pasquale Bonfilio, Lao Cordova, Attila Fenyes, Valérie Flahaux, Christine Larosa, Jacques Picard, Martine Sobolev, Philippe Vandeplassche.

Van donderdag tot zondag van 10u30 tot 18u.

 

Kasba & K2

De verdwenen Koninklijke vijver voorzag eertijd in de nodige stroom voor de molen die gelegen was ter hoogte van de huidige nrs 124-128 van de Middelburgstraat. Gekend onder de naam “Mont Boron” en “Casbah” werd dit hybride complex opgetrokken tussen 1911-1923 en dit met recuperatiemateriaal van de Universele tentoonstelling van Brussel (1910).

Op initiatief van de gemeente Watermaal-Bosvoorde en ten einde de kunstenaars aan te moedigen, werden twee verdiepingen van dit gebouw voorbehouden voor de oprichting van kunstenaarsateliers.

Vandaag betrekken twee kunstenaarscollectieven deze : de eerste verdieping wordt bezet door Kasba een graveeratelier en de tweede verdieping werd een collectief schildersatelier K2.

 

Voor nadere inlichtingen over het graveerders atelier Kasba klik hier

 

na plaatsen

na programma

Parteners
Nos partenaires